Paulina Sykut spędzi Wielkanoc w Rzymie
Prezenterkę czeka Wielkanoc w wyjątkowej atmosferze. Spędzi święta w Rzymie, dokąd wyjechała wraz z mężem. Jest to pierwszy pobyt gwiazdy we Włoszech.
Paulina Sykut to jedna z najbardziej zapracowanych polskich gwiazd. Obecnie jest gospodynią dwóch programów na antenie telewizji Polsat: „Must Be The Music. Tylko Muzyka” oraz „Dancing with the Stars: Taniec z gwiazdami”. W czasie Wielkanocy postanowiła jednak odpocząć – święta spędzi za granicą.
– Będą i rodzinne, i takie z niezwykłą atmosferą, ponieważ wyjeżdżamy z mężem do Rzymu, więc będziemy tam częściowo te święta celebrować – powiedziała Paulina Sykut agencji informacyjnej Newseria Lifestyle na kilka dni przed wylotem.
Prezenterka twierdzi, że jej wyjazd będzie miał charakter zarówno religijny, jak i turystyczny. W Wiecznym Mieście gwiazda spędzi tydzień i zapewnia, że będzie to bardzo intensywny czas.
– Będziemy dużo zwiedzać, poznawać Rzym. Nie byłam nigdy w Rzymie, więc będzie to dla mnie niezwykła wycieczka – mówi Paulina Sykut.
Gwiazda już podzieliła się z fanami pierwszymi zdjęciami z wyjazdu na portalach społecznościowych.
Może to Ci się spodoba
Branża turystyczna pozostaje w tyle w procesie cyfryzacji. Sztuczna inteligencja mogłaby znacznie ułatwić planowanie podróży
Turystyka wciąż jest branżą o niskim poziomie cyfryzacji w porównaniu z innymi sektorami takimi jak telekomunikacja, finanse, bankowość czy e-commerce. Przyczyną takiego stanu rzeczy w dużej mierze może być długotrwałe zamrożenie usług w tym sektorze
Na Wielkanoc z całą moją rodziną lecimy do ciepłych krajów
Tegoroczną Wielkanoc Zosia Ślotała spędzi w Dubaju. Wyjeżdża tam razem z partnerem i córką, dla której będzie to pierwszy pobyt w ciepłych krajach. Aby zaoszczędzić miejsce w bagażu, stylistka zaopatrzyła się w zestaw miniaturowych kosmetyków. Zosia Ślotała,
Kuchnia Sardynii to kuchnia typowo pasterska. Królują w niej mięsa, aromatyczne sery i wędliny
Sardyńska kuchnia jest bardzo prosta, a jednocześnie niezwykle smaczna i aromatyczna. Dominują w niej pieczone mięsa, salami, a także sery z mleka koziego i owczego. W menu Sardyńczyków jest także dużo makaronu, przede wszystkim
0 Comments
Brak komentarzy!
You can be first to comment this post!